U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

ENERGIE IN DE VEEHOUDERIJ

BEVRAGING OMTRENT ENERGIEVERBRUIK IN VERSCHEIDENE SOORTEN VEEHOUDERIJEN. UITGEBRACHT DOOR ILVO EN UGENT IN FUNCTIE VAN RES4LIVE.

 

Bent u veehouder? Wenst u uw energieverbruik te vergelijken met andere veehouders? Bent u benieuwd hoe u eventueel uw voetafdruk kunt verminderen? Vul dan zeker deze enquête in!

Alvorens te beginnen, vragen wij om uw elektriciteits-, gas-, en brandstoffacturen erbij te nemen. Dit zorgt ervoor dat u de enquête in één vlotte beweging kunt invullen. Met deze informatie bij de hand, zal het invullen ongeveer 15min duren.

Belangrijk: vul deze enquête in voor een bedrijf of gebouw met éénzelfde energiemeter. Heeft u meerdere bedrijven of stallen met elk een verschillende energiemeter, gelieve de enquête meermaals in te vullen met elke keer een ander bedrijf of stal.

Op het einde kunt u (optioneel) uw e-mail adres achter laten, dan sturen we u de resultaten over enkele maanden door.

Deze bevraging kwam tot stand met financiering van de Europese Unie, H2020 onderzoeks- en innovatieprogramma, No 10100078 (RES4LIVE project)

Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.